karsiyaka ozel egitim merkezi

Onan Bilgi Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, Karşıyaka'da özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetleri sunan bir kurumdur. Merkezimizde, konuşma ve dil terapisi, otizm eğitimi, disleksi eğitimi ve zihinsel engelliler destek eğitim programları (Down Sendromu) gibi birçok alanda uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz.

Karşıyaka Konuşma ve Dil Terapisi

Konuşma ve dil terapisi, gecikmiş veya bozuk konuşma, dil anlama veya üretme problemleri yaşayan çocuklara yönelik bir eğitim ve rehabilitasyon programıdır. Uzman terapistlerimiz, her çocuğun özel ihtiyaçlarına göre değerlendirme ve bireysel eğitim planı hazırlayarak, çocuğunuzun iletişim becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Karşıyaka Otizm Eğitimi

Otizm eğitimi, otizm spektrum bozukluğu (OSB) tanısı alan çocuklara yönelik bir eğitim ve rehabilitasyon programıdır. Uzman eğitmenlerimiz, sosyal etkileşim, iletişim, davranış ve bilişsel becerilerini geliştirmeye yardımcı olacak özel eğitim programları sunmaktadır.

Karşıyaka Disleksi Eğitimi

Disleksi eğitimi, okuma ve yazmada zorluk çeken çocuklara yönelik bir eğitim ve rehabilitasyon programıdır. Uzman eğitmenlerimiz, disleksinin neden olduğu zorlukları aşmaya yardımcı olacak özel eğitim programları sunmaktadır.

Karşıyaka Zihinsel Engelliler Destek Eğitim Programı (Down Sendromu)

Zihinsel engelliler destek eğitim programı (Down Sendromu), Down Sendromu tanısı alan çocuklara yönelik bir eğitim ve rehabilitasyon programıdır. Uzman eğitmenlerimiz, motor, bilişsel ve sosyal becerilerini geliştirmeye yardımcı olacak özel eğitim programları sunmaktadır.

Onan Bilgi Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi olarak:

• Çocuklarınıza özel eğitim ve rehabilitasyon hizmeti sunmak için buradayız.

• Uzman kadromuz ve modern eğitim ortamlarımız ile her çocuğun özel ihtiyaçlarına uygun programlar geliştirmekteyiz.

• Ailelere de danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunarak, bu zorlu süreçte yalnız olmadıklarını hissettirmekteyiz.

• Çocuğunuzun özel eğitim ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız, Onan Bilgi Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'ne başvurmaktan çekinmeyin.


Lütfen Bekleyin